Ștefan Bănică, Alexandra Stan și Bosquito deschid Târgul de Crăciun la Timișoara,...

Ștefan Bănică, Alexandra Stan și Bosquito deschid Târgul de Crăciun la Timișoara, de 1 Decembrie

0
DISTRIBUIȚI

targ de craciun timisoara

Reprezentanții Primăriei Timișoara au stabilit cine va urca pe scenă în 1 Decembrie când are loc deschiderea oficială a Târgului de Crăciun.

“Târgul de Crăciun din acest an stă sub semnul Centenarului, deschizându-și porțile chiar de Ziua Națională a României cu un program artistic variat.


Ne vom putea bucura în 1 decembrie de prezența unor nume consacrate ale scenei, precum Ștefan Bănică, Alexandra Stan sau Bosquito, municipalitatea timișoreana lansând invitația de a derula programe artistice chiar și celor mai tineri artiști, precum și instituțiilor de învățământ artistic timișorean dornice să participe în cadrul Târgului de Crăciun”, a informat Primăria Timișoara.

Ediția cu numărul XII a Târgului de Crăciun se va desfășura până în 10 ianuarie 2019, atât în Piața Victoriei, cât și în Piața Libertății, unde artiștii plastici și meșteșugarii locali vor întregi tabloul unui spațiu dedicat în special copiilor.

“Prin organizarea acestui eveniment se urmărește creșterea numărului potențialilor vizitatori din țară și din străinătate, o intensificare a turismului cultural, precum și punerea în valoare a potențialului Municipiului Timișoara, din perspectiva economică, socială și multiculturală”, au mai arătat reprezentanții municipalității.

În perioada următoare va fi stabilit programul complet al Târgului de Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.