Tineri bănuiţi că fac parte dintr-o bandă de hoţi, prinşi în flagrant...

Tineri bănuiţi că fac parte dintr-o bandă de hoţi, prinşi în flagrant de poliţişti. Ce „lovitură” au dat UPDATE Suspecții, arestați preventiv

0
DISTRIBUIȚI

Trei tineri bărbaţi, bănuiţi că fac parte dintr-o grupare organizată aflată în atenţia poliţiştilor, au fost prinşi în flagrant şi reţinuţi, după ce au furat o sumă importantă de bani dintr-o firmă de imobiliare de pe Calea Aradului din Timişoara.

Cei trei bărbaţi de 26, 32, respectiv 37 de ani au reuşit, ieri noapte, să intre în societatea de pe Calea Aradului şi să plece cu 58.700 de lei, anunţă poliţiştii.


Anterior, aceştia ar mai fi încercat să „spargă” şi mai multe firme de calculatoare.

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale i-au prins în flagrant şi i-au reţinut pentru 24 de ore. „Prejudiciul a fost recuperat in totalitate. (…) În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, au transmis, astăzi, reprezentanţii IPJ Timiş, printr-un comunicat de presă.

UPDATE În urma prezentării în fața judecătorului de drepturi și libertăți, pentru toti cei trei suspecți reținuți astăzi s-a dispus emiterea mandatelor de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.