Bărbat prins de polițiști după ce a dat o spargere de Crăciun

Bărbat prins de polițiști după ce a dat o spargere de Crăciun

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost reținut de polițiștii Postului de Poliție Dumbrăvița pentru comiterea unui furt dintr-o societate comercială. Cel în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore și introdus în arestul I.P.J.


Timiș.

„În data de 26 decembrie a.c., polițiștii au identificat și reținut un bărbat, de 49 de ani, bănuit de furt dintr-o societate comercială, situată pe raza localității Dumbrăvița. În fapt, la data de 23 decembrie a.c., cel în cauză, ar fi pătruns într-o societate comercială de pe raza localității Dumbrăvița, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri, creând un prejudiciu în valoare 1.430 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuitul fiind reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului precum și pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.