Echipa de bază a Informaticii Timişoara începe să se destrame. Căpitanul naţionalei...

Echipa de bază a Informaticii Timişoara începe să se destrame. Căpitanul naţionalei a plecat la o rivală din Liga I

0
DISTRIBUIȚI

Informatica Timişoara a mai pierdut un nume greu în această iarnă, în care vor urma foarte probabil despărţirile şi de restul jucătorilor experimentaţi. Internaţionalul Dumitru Mimi Stoica s-a înţeles cu United Galaţi, formaţie cu care bănăţenii au avut şi „meciuri” în afara terenul în sezonul trecut.

Mimi Stoica (37 de ani) e al doilea nume important plecat din lotul alb-violeţilor de pe parche după ce Robert Lupu a fost forţat, la presiunea cluburilor din campionat, să aleagă între a fi antrenor-jucător pe Bega şi selecţioner.

„Dacă Moșul a venit cu un asemenea dar, căci vorbim despre cel mai selecționat jucător de futsal din România, el fiind și căpitanul reprezentativei care a învins recent vicecampioana europeană Spania, cu gol marcat chiar de către Mimi Stoica, înseamnă că am fost cuminți.


În sensul că respectăm competiția și ne străduim să facem performanță. Ne bucurăm că Mimi Stoica a ales United Galați, având categoric obiectivul de a mai câștiga o dată titlul de campion național. Ne dorim o colaborare strălucită cu el și am convingerea că, și din vară, United Galați va fi prima opțiune pentru Mimi”, a spus Cristian Ștefu, directorul executiv al celor de la United Galați pentru site-ul oficial al clubului de la Dunăre.

United e pe locul 2 în Liga I şi ar fi fost lider în pauza de iarnă dacă nu ar fi fost depunctat. Informatica e pe locul 4, cu 24 de puncte, patru mai puţine. Bănăţenii riscă să piardă aproape toţi jucătorii peste 25 de ani în această iarnă din cauza problemelor financiare. Preşedintele Gabriel Lungu şi-a anunţat retragerea după decizia în privinţa antrenorului principal, dar ar putea rămâne totuşi lângă echipă cel puţin în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.