Succes important pentru SCM Timişoara înainte de Revelion. „Leii” s-au impus pe...

Succes important pentru SCM Timişoara înainte de Revelion. „Leii” s-au impus pe terenul Stelei şi îşi consolidează locul 6

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara a obţinut o victorie mare şi clară pe terenul Stelei Bucureşti. Baschetbaliştii alb-violeţi au câştigat cu 85-70 duelul important pentru supravieţuirea în prima grupă valorică după un meci dominat aproape complet. „Leii din Banat” mai au două hopuri de trecut în această fază a sezonului.

Primul sfert a fost şi cel mai disputat, unul după care gazdele au avut un punct avans pe tabelă: 23-22. Sfertul al doilea a fost mult mai bun pentru SCM. Iar „leii” au reuşit prima desprindere serioasă pe tabelă din joc, când pe finalul sfertului 2 Coconea şi-a dus echipa la +13 (42-29). La pauză a fost 44-33 pentru elevii lui Cristian Bota, care au continuat să se distanţeze pe tabelă şi în a treia pătrime. Vladan Vukosavljevic, omul meciului pentru „lei”, şi-a dus echipa la +22 după o triţă chiar înaintea ultimului sfert, început de la 45-67.


După ce tot el şi Randolph au căscat „prăpastia” pe tabelă. Cu un joc ofensiv mai bun, timişorenii s-au relaxat apoi în ultimele zece minute şi le-au permis gazdelor să mai reducă din handicap pe parcurs, dar în sfârşit bănăţenii au putut trata liniştiţi şi ultimele secunde.

Vladan Vukosavljevic a fost omul meciului. Sârbul a marcat 32 de puncte, reuşind şi un double double prin cele 19 recuperări realizate. Pentru SCM au punctat toţi jucătorii de pe „foaie”: Randolph 12 puncte, Diculescu 5, Brown 3, Komatina 6, Baciu 6, Coconea 4, Popa Calotă 7, Pesakovic, 8 şi Stojadinovic 2. Antre Delas (20 puncte) a fost principalul realizator al gazdelor.

În urma acestui succes bănăţenii au patru victorii şi 16 puncte, fiind pe locul 6, cu un punct (/o victorie) peste Steaua şi un punct sub Piteşti.

Pentru SCM Timişoara urmează un meci teoretic mai accesibil, pe terenul codaşei Dinamo, pe 7 ianuarie, de la ora 18.00. În timp ce ultimul meci al primei faze în grupa A va fi pe terenul Craiovei cinci zile mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.