Un tren în care se aflau 120 de persoane a deraiat în...

Un tren în care se aflau 120 de persoane a deraiat în vestul țării. Planul roșu de intervenție, activat

1
DISTRIBUIȚI
<


p>tren deraiat

Planul roșu de intervenție a fost activat, în această dimineață, după ce în localitatea Băiești, din județul Hunedoara, ultimele două vagoane ale unui tren de persoane au deraiat.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara, în garnitura care se deplasa pe ruta Constanța – Arad se aflau 120 de călători.

“Având în vedere numărul mare al ocupanților din cele două vagoane, aproximativ 20 de persoane, a fost imediat activat Planul Rosu de Interventie. După sosirea la fața locului a echipajelor ISU Hunedoara, au constat ca în urma accidentului a rezultat o singură victima, cu posibile fracturi la membrele superioare. După acordarea asistenței medicale de urgență la fața locului, victima va fi transportată la spital. Totodată, s-au făcut verificări printre călători pentru identificarea și altor persoane cu leziuni în urma accidentului, însă celelalte persoane nu au nevoie de îngrijiri medicale”, a arătat ISU Hunedoara.

Pasagerii trenului care a deraiat vor fi preluați și transportați în siguranță la Petroșani. La fața locului au intervenit patru echipaje de pompieri și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Hunedoara.

Foto: ISU Hunedoara

 

1 COMENTARIU

  1. Incet,incet regimul Dragnea va distruge si C,F.R-ul.Nu se investeste in calea ferata.Vagoane invechite,defecte,locomotive la fel.Statiile de cale ferata arata jalnic.Intarzieri mari.etc.Puscaria sa se aleaga de toti cei care distrug aceasta tara.Zic si eu puscaria pentru ca se va desfinta si astea sa ramana hoti liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.