UVT primeşte mai multe puncte decât UPT în topul Metaranking 2018

UVT primeşte mai multe puncte decât UPT în topul Metaranking 2018

0
DISTRIBUIȚI

Bătălia clasamentelor universitare este câştigată încă o dată de către Universitatea de Vest Timişoara. Aceasta a obţinut cele mai puncte dintre instituţiile de învăţământ superior timişorene în clasamentul susţinut de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării, Metaranking-ul Universitar 2018.


Topul a fostrealizat de specialiştii din cadrul High Level Experts Group, numiţi de minister în 2016. Universitatea de Vest a obţinut cel mai bun loc în clasament, fiind urmată de Universitatea Politehnica, iar Universitatea de Medicină şi Farmacie este singura din oraş care mai apare în clasament.

UVT a adunat cinci puncte şi este colegă de loc cu alte câteva universităţi româneşti, pe locul 5. Universitatea Politehnica, cu trei puncte, apare pe locul şase. În top mai este clasată doar Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara, cu un punct, pe locul opt. Situaţia este asemănătoare cu topul de anul trecut, când cele trei universităţi aveau acelaşi punctaj. La fel, ca şi anul trecut, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj este cea mai bună, adunând cel mai mare punctaj din clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.