Căprioară prinsă în noroi, salvată de pompierii din Timiș după o intervenție...

Căprioară prinsă în noroi, salvată de pompierii din Timiș după o intervenție de patru ore FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1719858091">

Gest impresionant făcut de salvatorii din județul Timiș. Pompierii au reușit să salveze de la moarte o căprioară care a rămas prinsă în noroiul de la marginea unui lac din localitatea Cenei.

În total, cinci pompieri militari, alături de voluntari, au intervenit timp de peste patru ore pentru a scoate căprioara.

„Intervenția a fost foarte grea şi de lungă durată din cauza accesului dificil şi a reziduurilor noroioase care au dat mari bătăi de cap salvatorilor. Odată scoasă din noroi, căprioara a fost curățată şi apoi verificată de un veterinar, după care a fost eliberată pe câmp. Deşi speriată şi înghețată, privirea plină de recunoștință a micuței „Bambi de Cenei”, cum au botezat-o colegii, este cel mai călduros mulțumesc”, a informat ISU Timiș.

Pe lângă pompieri și voluntari, au intervenit pentru a salva căprioara angajați de la Garda de Mediu, de la Direcția Sanitar-Veterinară, precum și de la compania de apă și canal.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.