Mesaj disperat al unui angajat Colterm: Bucurați-vă, administrația „suferă” alături de noi!...

Mesaj disperat al unui angajat Colterm: Bucurați-vă, administrația „suferă” alături de noi! Au ciocnit și un pahar de șampanie în cinstea noastră

0
DISTRIBUIȚI
Sfârșitul de an nu a fost unul tocmai fericit cel puțin pentru unii dintre angajații societății timișorene de termoficare – Colterm SA, principala problemă fiind întârzierea primirii salariilor. În ultimele zile ale ale anumuli, unul dintre angajați a trimis un mail în toată rețeaua societății în care arată cum au fost încălcate prevederile din contractul colectiv de muncă.
Iată textul integral al acestui mesaj – ” Contract Colectiv de Muncă COLTERM 2018 – 2020 – Art.


1.9 alin. ( 1 ) – Administrația Companiei Locale de Termoficare COLTERM S.A. Timișoara recunoaște că salariații societății constituie resursa cea mai importantă pentru bunul mers al acesteia. Conform art. 4.52 din CCM – COLTERM 2018 – 2020, „Toate drepturile bănești cuvenite salariaților se plătesc înaintea oricăror obligații bănești ale unității”  ???? Conform art. 4.53 din CCM – COLTERM 2018 – 2020, „Plata salariilor se face de cel puțin două ori pe lună, la următoarele date: 9, 14, 24, 28″  ???? Conform art. 5 alin. (1) din Legea 142 / 1998, tichetele de masă pe suport hârtie se distribuie lunar, în ultima decadă a fiecărei luni pentru luna următoare, de către angajator. ????
Și iată, am ajuns în 29 decembrie 2018 și s-au acordat toate drepturile ! Oare cui ? Mulțumim Administrației pentru grija „deosebită” pentru salariații societății! ( Oare CCM și legislația trebuie respectate doar de salariați ? Organizațiile sindicale pe cine reprezintă ?) „Sărbători fericite” și „La mulți ani !” pentru salariații societății ???? Bucurați-vă, Administrația „suferă” alături de noi ! Au ciocnit și un pahar de șampanie în cinstea noastră ( în incinta unității )!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.