Nestlé, replică la declarațiile șefului ITM Timiș despre închiderea fabricii de la...

Nestlé, replică la declarațiile șefului ITM Timiș despre închiderea fabricii de la Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș a efectuat un control la fabrica Nestlé de la Timișoara, după ce compania a anunțat că aceasta își va înceta activitatea. După verificarea situației, șeful ITM Timiș a declarat, printre altele, că „sediul social al acestei societăți se află la București.


Aici, la Timișoara este fabrica, sunt 388 de oameni care vor fi disponibilizați, dar și ceilalți de la București, deci cam 900 de oameni. Practic își închid acitivitatea”, lucru contrazis de companie printr-un trept la replică pe care îl puteți citi mai jos.

„Compania Nestlé dorește să clarifice aspectele eronate apărute în spațiul public, în urma declarațiilor făcute de reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, potrivit cărora ar fi vizați 900 de angajați ai companiei, atât cei de la fabrica din Timișoara, cât și cei din București. Aceste informații nu sunt corecte, iar compania Nestlé reiterează faptul că numărul angajatilor afectați de această decizie este de 388. Aproximativ 500 de angajați care își desfășoară activitatea la sediul central al companiei din București, în forța de vânzări și în cadrul Nestlé Regional Cost Competence Centre din Timișoara – centru de servicii financiare al Nestlé (30 de angajați din cei 500), nu sunt vizați de această decizie. Compania Nestlé își va continua activitatea în România, iar mărcile produse în prezent la fabrica din Timișoara vor fi în continuare disponibile pe piața din România”, a transmis gigantul elvețian.

2 COMENTARII

  1. CORECT AR FI SA SE BOICOTEZE PRODUSELE FIRMEI DE INTREAGA POPULAZIE A ROMANIEI…ASTA AR INSEMNA SOLIDARIETATE SOCIALA CU LUCRATORI CE VOR FI CONCEDIATI..ASA SE PROCEDEAZA

  2. PIATA ROMANEASCA DE 20.000.000 DE CONSUMATORI ESTE FARA DOAR SI POATE DE INTERES!ASA A FOST SI CU FIRRMA DE DULCIURI POIANA BRASOV CARE S A RELOCAT IN…BULGARIA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.