Parcul Botanic, curățat de crengile și copacii doborâți de zăpada de acum...

Parcul Botanic, curățat de crengile și copacii doborâți de zăpada de acum două săptămâni cu ajutorul voluntarilor VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

crengi adunate

O mână de voluntari au decis să facă munca Primăriei Timișoara. Astfel, astăzi, persoanele cu spirit civic s-au deplasat în Parcul Botanic pentru a curăța crengile și copacii doborâți de zăpada de acum peste două săptămâni care a căzut peste oraș.

Concret, preț de câteva ore, voluntarii au tăiat cu o drujbă crengile și copacii picați, iar apoi le-au adunat, lemnele fiind transportate cu o remorcă.

„Suntem câțiva cetățeni timișoreni care încercăm să dăm o altă față Timișoarei prin parcurile prin care noi circulăm sau ne plimbăm. Ne-am gândit ca după trei săptămâni de la acea ninsoare care a pus foarte mulți copaci la pământ și crengi să ajutăm managementul orașului pentru a reda Timișoarei acea imagine de cinci stele.


Suntem la jumătatea acțiunii, am tăiat, adunat, împărțit. Jumătate din lemne vor fi duse la căsuța portarului din Parcul Botanic. Ne gândim că Timișoara are și alte parcuri care arată deplorabil. Suntem un grup de oameni care vrem să arătăm că se poate. La nemți așa ceva nu ar exista după două zile. Este mult de muncă aici. Sper ca primăria să apeleze la resursele umane pe care orice oraș le are, deținuți, beneficiarii de ajutor social, sportivii finanțați din banii noștri, militarii, fiind o situație mai specială”, a explicat Ștefan Cojocnean, inițiatorul acțiunii, într-o filmare transmisă în direct pe pagina sa de Facebook.

Timişoara proactiva si responsabilă

Publicată de Stefan Iulian Cojocnean pe Joi, 3 ianuarie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.