Primarul Robu, un nou sondaj cu privire la credibilitatea presei online, după...

Primarul Robu, un nou sondaj cu privire la credibilitatea presei online, după atacurile din ultima perioadă

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a terminat anul 2018 cu o serie de atacuri la adresa presei care a “îndrăznit” să-l critice pentru faptul că Timișoara este plină de gunoaie sau pentru faptul că municipalitatea nu a depus niciun proiect european pentru una dintre axele pentru care orașul avea alocat un buget de 56 de milioane de euro. Astfel, primarul Timișoarei a vorbit despre un “cartel întru ticăloșie, format din patru publicații”, al căror nume nu le-a făcut publice, și a trecut din nou la jigniri.

În această dimineață, edilul a lansat și un nou sondaj pe pagina sa de Facebook.


Este cel puțin a doua oară când Nicolae Robu le cere părerea internaților cu privire la “audiența și credibilitatea presei online”. Concret, prietenii de pe Facebook ai edilului sunt încurajați să răspundă la un set de unsprezece întrebări.

În primele cinci, internauții trebuie să indice ziarele online numărul unu, doi, trei, patru și cinci raportat la cât de des sunt citate comparativ cu altele, iar variantele de răspuns sunt “Nu citesc deloc presa online”, “Nu există un ziar pe care să-l pot nominaliza pentru această poziție” și “Other (n.r. altele)”, edilul explicând că la această rubrică, atunci când este selectată “se scrie numele ziarului în cauză. Evident, selectarea ei fără completare este un nonsens”.

Urmează încă cinci întrebări prin care timișorenii trebuie să indice ziarele online numărul unu, doi, trei, patru și cinci raportate la “credibilitatea pe care i-o acordați”, iar variantele de răspuns sunt “Nu acord credibilitate câtă să justifice să-l menționez niciunui ziar online”, “Nu există un al doilea, treilea, patrulea, cincilea ziar online suficient de credibil pentru mine încât să-l menționez” și “Other (n.r. Altele)”.

În final, internauții trebuie să răspundă la întrebarea “ce credibilitate acordați presei online, în general”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.