Șeful PSD Timișoara, tranzacție de milioane de euro. Cui a vândut afacerea

Șeful PSD Timișoara, tranzacție de milioane de euro. Cui a vândut afacerea

1
DISTRIBUIȚI

Președintele PSD Timișoara, Florin Bîrsășteanu, a dat lovitura în afaceri, acesta încheind tranzacția prin care a vândut cele cinci clinici de radiologie pe care le deține. Rețeaua de sănătate Regina Maria a anunțat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că după trei ani de prezență pe piața din Timișoara ”își consolidează prezența în vestul țării, prin preluarea celor mai importanți furnizori de servicii de imagistică, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan, care numără cinci unități specializate”.

Primul centru de radioimagistică dr.


Bîrsășteanu, cel de radiologie, a fost înființat în 2007 și oferea, în premieră la acea vreme, posibilitatea de a transmite radiografii între medici, pentru o a doua opinie medicală. În prezent, Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan înseamnă cinci clinici de radiologie și imagistică, dintre care trei în Timișoara, una în Lugoj și una în Sânnicolau Mare. Importanța oferită diagnosticării corecte, echipa medicală de excepție și echipamentele performante din clinici au transformat Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan în liderul serviciilor de imagistică din Timișoara. Centrele de Radioimagistică dr. Bîrsășteanu și Telescan au o echipă de 60 de angajaţi, acestea finalizând anul 2018 cu o cifră de afaceri totală de peste 1.7 milioane de euro.

Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică, fiind estimată la aproximativ trei milioane euro. ”Sunt mulțumit pentru că era destul de dificil în ultima perioadă. Privatul suferă de când cu salariile mari la stat. Suntem în continuare cu ei în următorii doi ani și jumătate. Vom continua să dezvoltăm afacerea”, a declarat Bărsășteanu pentru PRESSALERT.ro.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.