Tânăr de 17 ani, prins de un polițist local după ce a...

Tânăr de 17 ani, prins de un polițist local după ce a furat borseta unui bătrân în toaleta Parcului Central din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

borseta

Un bătrân care își făcea nevoile în toaleta din Parcul Central din Timișoara a rămas fără borsetă, astăzi. Un tânăr de 17 ani a intrat peste el și i-a furat-o, iar apoi a rupt-o la fugă.


Bătrânul a strigat după ajutor, iar un polițist local care se afla în apropiere l-a auzit și a pornit în urmărirea hoțului.

Omul legii a reușit să-l prindă pe tânăr la intersecția B-dului Regele Ferdinand cu B-dul Republicii. Polițiștii locali au stabilit că este vorba despre un tânăr de 17 ani, cu domiciliul în localitatea Utvin, iar victima sa este un bărbat de 77 de ani, care avea în borsetă mai multe bunuri personale, precum acte, bani și telefonul mobil.

„Pe numele tânărului au fost întocmite actele în vederea predării către un echipaj al Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, aflat în zonă, care a sprijinit acțiunea polițistului local, urmând a fi cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a informat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.