Acoperișul unei case, distrus de un incendiu FOTO

Acoperișul unei case, distrus de un incendiu FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-137947431">

Pompierii care fac parte din Detașamentul Ineu al ISU Arad au avut o noapte agitată. Primul incendiu la care au fost solicitați a avut loc în localitatea Ineu, la un spațiu de depozitare a gunoiului menajer, cu posibilitatea de extindere la o magazie de lemne și la o locuință învecinată. Din fericire, datorită intervenției rapide a pompierilor, incendiul a fost stins repede, fără a produce alte pagube.

Un al doilea incendiu a avut loc în satul arădean Răpsig, unde acoperișul unei locuințe a fost cuprins de flăcări. Detașamentul Ineu al ISU Arad a intervenit cu un echipaj format din cinci pompieri și o autospecială de stingere, salvatorii reușind oprirea focului înainte de a se propaga la întreaga construcție. Cauza probabilă a incendiului a fost „coș canal sau burlan de evacuare a fumului neizolat, cu defecțiuni sau amplasat necorespunzător față de materialul combustibil”.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.