Afacerea care ar putea transforma Timișoara în 2021: „Vor avea de câștigat...

Afacerea care ar putea transforma Timișoara în 2021: „Vor avea de câștigat enorm dacă vor înțelege”

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara trebuie să se pregătească pentru valul de turiști din 2021 – aceasta a fost revelația pe care primarul Nicolae Robu a avut-o în Japonia unde s-a întâlnit și cu reprezentanți ai asociației agențiilor de turism din această țară.


„S-au interesat ce hoteluri avem, ce restaurante avem, ce pot să viziteze. Este evident că vor să aibă cât mai multe informații”, a declarat, ieri, Robu.

Primarul a susținut că reprezentanții agențiilor de turism din oraș trebuie să se implice de pe acum și să pregătească anul în care Timișoara va fi capitală europeană a culturii. „Ei vor avea de câștigat enorm dacă vor înțelege ce înseamnă 2021. Trebuie să ne fie clar de la 300.000 și ceva de turiști cât avem noi acum pe ani vom ajunge în 2021, cu certitudine, la peste un milion. Cei care fac analize spun asta, cel mai probabil un milion jumate”, a susținut edilul.

Nicolae Robu a anunțat că se va întâlni personal cu reprezentanții agențiilor de turism și va discuta. Când a fost întrebat despre fostul consiliul consultativ, unde erau și reprezentanții agențiilor de turism, care s-a dizolvat după ce toți membrii au anunțat că renunță pentru că primăria le ignoră sugestiile, primarul a susținut că nu știe ce s-a întâmplat și că vrea să discute direct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.