De ce au făcut japonezii coadă în fața primarului Timișoarei

De ce au făcut japonezii coadă în fața primarului Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a povestit, ieri, despre experiența pe care a avut-o la Tokio unde a fost invitat, împreună cu viceprimarul Dan Diaconu la o întâlnire cu asociația care promovează cultura japoneză în orașele care sunt capitale europene ale culturii.


Primarul Timișoarei și-a amintit că după ce fiecare oraș și-a făcut prezentarea în fața celor aproximativ 500 de persoane au fost întâlniri directe cu artiștii japonezi.

”S-au făcut cozi. Am stat foarte mult. Ne-am bucurat că orașul a suscitat așa mare interes. Eu și viceprimarul Diaconu am gestionat fiecare câte o coadă și așa am avut o productivitate foarte bună. Trebuie să ne parvină o cutie foarte mare cu oferte  culturale din partea celor prezenți. Câteva, cu siguranță vor fi luate în seamă de către noi. Au fost de toate genurile. Muzică de toate genurile, dans, unii mai consacrați, alții mai puțin consacrați. Interesați să presteze în Timișoara în 2021 și înainte dacă este cazul”,  a declarat Robu. Acesta a anunțat că așteaptă să primească din Japonia ”o cutie mare” în care sunt toate ofertele primite și care urmează să fie analizate.

Primarul a dat asigurări că, deși nu știe dimensiunea implicării în acest moment, ”vom avea, ca pată de culoare, și prezențe japoneze în actul cultural Timișoara 2021”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.