Captură uriașă de țigări de contrabandă, ascunse într-un tir condus de un...

Captură uriașă de țigări de contrabandă, ascunse într-un tir condus de un șofer ungur

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au reușit, ieri, să facă o captură uriașă de țigări de conrabandă.  Ieri, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, un cetățean maghiar care conducea un ansamblu rutier, înmatriculat în Ungaria, format din cap tractor și o semiremorcă.


Conform documentelor de însoțire a mărfii, șoferul maghiar C. S, în vârstă de 40 de ani, transporta brichete din lemn, din Ucraina în Ungaria.

Deoarece exista suspiciunea că în acesta se află o cantitate mare de țigări de proveniență ucraineană, polițiștii de frontieră și vameșii au decis să controleze mașina.  Astfel, au fost descoperite, disimulate în vederea sustragerii de la controlul vamal, sute de baxuri cu țigări ascunse, prin metoda capac, în coletele cu materialele din lemn. Au fost descoperite  414.500 de pachete cu ţigări, diferite mărci, în valoare de 1.865.250 lei.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră, iar automarfarul a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră până finalizarea cercetărilor. Cetățeanul maghiar este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă și folosire de acte nereale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.