Casă salvată de la distrugere după intervenția unor pompieri aflați în timpul...

Casă salvată de la distrugere după intervenția unor pompieri aflați în timpul liber FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1678478618">

O familie din localitatea arădeană Cermei, care aparține de comuna Avram Iancu, a fost la un pas de a-și pierde toate posesiile în urma unui incendiu. Focul a cuprins un garaj aflat lângă casa familiei, și doar intervenția promptă a pompierilor, dar și un dram de noroc, a făcut ca incendiul să fie limitat la anexă.

„Incendiul a fost anunțat la 112 de către proprietarul casei, ardea garajul din curte, din fericire fără mașină, dar foarte aproape de casă. Au fost imediat alocate forțe ale Detașamentului de Pompieri Ineu, o autospeciala de stingere cu apa si spuma, șase subofiteri și SVSU Cermei cu o autospeciala de stingere și patru voluntari. Când au ajuns voluntarii, garajul ardea în totalitate, violent, și incendiul era chiar lângă casă. Misiunea era dificila și exista posibilitatea foarte mare să ia foc și casa. Plutonier major Morar, plutonier adjutant Szasz și plutonier Katai mergeau spre casă, tocmai ieșiseră din tura de serviciu. Au oprit imediat mașina și au trecut la intervenție, cu ajutorul celor patru voluntari au reușit să limiteze extinderea incendiului până la sosirea echipajului de la Ineu, care după ce au evacuat două butelii din garaj, după o oră de intervenție au stins focul. Casa și celelalte anexe au fost salvate”, a transmis ISU Arad.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.