O mașină, în care erau doi copii și părinții lor, s-a dat...

O mașină, în care erau doi copii și părinții lor, s-a dat peste cap după o cursă nebunească UPDATE Trei răniți grav

1
DISTRIBUIȚI

 

Un accident grav s-a petrecut, în această seară, pe drumul care leagă aeroportul Timișoara de DN6. Un Volkswagen, în care se aflau doi soți și copiii acestora, a lovit mai mulți copaci și un stâlp după care s-a dat de mai multe ori peste cap. Conform declarațiilor martorilor oculari, șoferul conducea cu viteză și a făcut mai multe depășiri pe linia continuă. Mașina a ajuns în șanț cu roțile în sus. Mai multe echipaje de la SMURD au intervenit de urgență. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Gravul accident s-a petrecut imediat după magazinul Jumbo spre calea ferată. În urma impactului și cum mașina s-a dat peste cap, ghiozdanele copiilor au ajuns în mijlocul șoselei. Până să sosească ambulanțele, șoferii care treceau prin zonă au oprit să acorde primul ajutor. Femeia a fost aruncată din mașină la câțiva metri. Pompierii au intervenit pentru a-i scoate pe copii și șofer dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

UPDATE 2 Șoferul, ăn vârstă de 37 ani, și  cei doi băieți, de 7 și 9 ani, au fost transportați la spital în stare gravă, femeia în vârstă  de 33 ani scăpând cu leziuni mai ușoare.


Polițiștii au început o anchetă pentu săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

1 COMENTARIU

  1. Si atunci mai e normal ca un astfel de nebun periculos sa mai aiba permis de conducere ? Ca sa mai aiba ocazia sa provoace si alte accodente ??
    Oare de ce nimeni in tara asta nu are curaj sa propuna masuri radicale impotriva celor care ne pun viata in pericol? Ma refer la cei alesi de nou, fraerii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.