Firmele timișene, invitate de CCIAT la întâlnirea cu reprezentanţii Finanţelor

Firmele timișene, invitate de CCIAT la întâlnirea cu reprezentanţii Finanţelor

0
DISTRIBUIȚI

Cele mai noi informaţii din domeniul fiscal, din cel al impozitării veniturilor şi al utilizării Spaţiului Privat Virtual vor fi tema seminarului organizat de CCIA Timiş şi Direcţia Generală Ttimişoara. Împreună, cele două organizează miercuri evenimentul intitulat „Impactul modificărilor legislative din domeniul fiscal asupra mediului de afaceri. Reglementări fiscale în vigoare pentru anul 2019”.

Acţiunea este cel de-al treilea seminar al CCIAT din acest an, destinati informării firmelor asupra noutăţilor legislative din domeniul economic. „Prin seminarul care va fi organizat cu CCIAT ne propunem ca şi mediul de afaceri, dar şi alţi contribuabili, să fie informaţi în legătură cu noile modificări legislative.


Sunt necesare astfel de seminarii pentru ca mediul de afaceri să fie în cunoştinţă de cauză, poate fi o acţiune de prevenţie putem spune, una binevenită. Se va discuta despre impozitul pe profit, modificările legate de riscul fiscal, Ordonanţa 114, dar şi despre Declaraţia Unică ce se completează şi depune doar online, o campanie amplă la nivel naţional, de conştientizare a pers fizice, prin care se doreşte înregistrarea acestora în Spaţiul Privat Virtual”, a declarat, la rândul ei, Mihaela Nicola, director general Regional al Finantelor Publice Timisoara.

Interesul pentru acţiune este unul ridicat, peste 280 de specialişti confirmaseră deja prezenţa la acţiune până marţi la prânz. În faţa firmelor, pentru a răspunde la întrebări se vor afla mai mulţi specialişti de la Finanţe: Mihaela Vişoiu, Liliana Roman, Olimpia Dragomir, Mircea Simeria. „Evenimentul de mâine (n.r. miercuri) este o continuare a seriei de acţiuni similare, organizate de 15 ani de zile care fac parte din progr de instruire a oamenilor de afaceri. Acest seminat s-a bucurat de un succes real anii trecuţi, sunt sigură că mâine va fi la fel. Ne bucurăm că şi noua conducere a Finanţelor e deschisă pentru colaborare. Cei mai buni specialişti ai Direcţiei vor răspunde întrebărilor agenţilor economici”, a declarat Florica Chiriţă, conducător al CCIAT. Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări– răspunsuri, fiind recomandată şi încurajată, în orice moment, intervenţia participanţilor şi discuţiile libere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.