Sute de studenţi, aşteptaţi să facă practică în cadrul proiectului Liga AC...

Sute de studenţi, aşteptaţi să facă practică în cadrul proiectului Liga AC Labs

0
DISTRIBUIȚI

Sute de studenţi sunt aşteptaţi să participe la cea de a zecea ediţie a proiectului Liga AC Labs, care oferă tinerilor posibilitatea să aplice în practică noţiunile teroetice dobândite pe băncile facultăţii, în cadrul unor laboratoare speciale, realizate în colaborate cu mai multe companii din Timişoara. Proiectul este realizat de Liga Studenţilor de la Automatică şi Calculatoare, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timişoara şi Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

În cadrul acţiunii Liga AC Labs, marile companii de IT&C din Timișoara vor desfăşura o serie de laboratoare pe tot parcursul celui de-al doilea semestru al anului universitar.


În cadrul acestora, participanţii văd cum se derulează în practică diferite procese învăţate la nivel teoretic, descoperă ce înseamnă mediul real de business şi cum e să lucrezi într-o firmă. De asemenea, companiile pot să îşi găsească o parte din viitorii angajaţi, pe care să îi ghideze spre un anumit tip de pregătire în vederea unei angajări ulterioare. La ediţia a zecea a Liga AC Labs vor participa 19 companii, care vor organiza 32 de laboratoare. Anul trecut au fost 766 de studenţi înscrişi, dintre care 408 au luat parte şi la laboratoarele organizate.

Înscrierea participanţilor are loc în perioada 26 februarie – 3 martie, perioada de teste şi interviuri între 4 şi 17 martie, iar selecţia participanţilor între 18 şi 24 martie. Realizarea efectivă a laboratoarelor are loc în perioada 25 martie – 3 iunie. Informații suplimentare se pot obține de pe site-ul proiectului, iar noutățile vor fi postate atât pe pagina de Facebook, cât și pe Instagram. Pentru orice altă informație legată de Liga AC LABS vă puteți adresa și membrilor echipei de implementare a proiectului Liga AC LABS la adresa de e-mail: lucas.vinereanu@ligaac.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.