Informatica Timişoara şi-a asigurat prezenţa în play-off cu tinerii. Alb-violeţii au câştigat...

Informatica Timişoara şi-a asigurat prezenţa în play-off cu tinerii. Alb-violeţii au câştigat un meci important la Iaşi

0
DISTRIBUIȚI

Campioana en titre la futsal a obţinut primul succes din 2019. Deşi a rămas cu un singur senior din vechiul lot, Informatica Timişoara s-a impus pe terenul Politehnicii Iaşi, scor 1-4, grupare care matematic ar mai fi putut să o ajungă din urmă dacă ar fi câştigat. Prin acest succes afară bănăţenii şi-au asigurat totodată şi prezenţa in noul format al play-off-ului.

Victoria elevilor lui Daniel Rupa e cu atât mai de apreciat cu cât lotul, format preponderent din tineri, tocmai obţinuseră sâmbătă calificarea in sferturile Cupei României U19 in duel cu Viitorul Băleasa.

Timişorenii au deschis scorul in „Polivalenta” din Iaşi prin sârbul Jovan, care a profitat de o eroare.


Gazdele au egalat rapid prin Gonzalez care a reluat in plasă o minge şutată pe lângă colţul lung. La pauză a fost insă 2-1 pentru Informatica in urma autogolului lui Tudorache la şutul trimis de Nastai.

La 2-1 pentru vizitatori, Ruxandari, fost jucător al Informtaticii, a ratat un penalti acordat pentru fault in careu. Jucătorul Iaşului a luat la ţintă bara din stânga lui Voin.

Bănăţenii au făcut un meci solid şi in partea secundă. Sergiu Gavrilă a punctat pentru 3-1 pe final iar când mai erau mai puţin de 20 de secunde timişorenii au profitat de poarta lăsată liberă de gazde şi au inscris prin acelaşi Gavrilă.

Informatica ocupă locul 5, cu 27 de puncte, fiind calificată matematic in noul play-off in care pătrund primele şase clasate. Pe 2 martie timişorenii joacă acasă cu United Galaţi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.