Ciocnire violentă într-o intersecție din Timișoara FOTO

Ciocnire violentă într-o intersecție din Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-537605044">

Două mașini au fost avariate în urma unui accident rutier petrecut în această după-amiază la intersecția străzilor Aristide Demetriade și Popa Șapcă din Timișoara.

Din fericire, coliziunea care a provocat daune materiale serioase a rămas fără urmări pentru șoferii implicați, astfel că aceștia vor merge la Biroul Tamponări din cadrul Poliției Rutiere Timișoara pentru a rezolva situația.

Conform legislației în vigoare, șoferii care au fost implicaţi în accidente de circulaţie soldate doar cu avarii (tamponări) au obligaţia să se prezinte la Poliţie pentru declararea evenimentului, împreună cu maşinile avariate. Accidentele uşoare trebuie declarate în cel mult 24 de ore de la producerea lor, acesta fiind termenul maxim prevăzut de lege. În caz contrar, şoferilor li se reţin permisele de conducere pentru 30 de zile, chiar dacă nu sunt vinovaţi de producerea accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.