Muniție neexplodată, găsită în timpul lucrărilor de modernizare la un parc

Muniție neexplodată, găsită în timpul lucrărilor de modernizare la un parc

0
DISTRIBUIȚI

Senzații tari pentru un grup de muncitori.


Astăzi, în jurul orei 13.45, cei care efectueaza lucrări de modernizare în zona Parcului Siderurgistului din Reșița au anunțat, printr-un apel 112, descoperirea unui element de muniție rămas neexplodat din timpul conflictelor armate, pe aleea Cibinului.

La fața locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, în vederea asanării terenului. Personalul specializat în misiuni pirotehnice a cercetat, identificat și ridicat elementul de muniție în vederea transportului către depozit, unde va fi păstrat în siguranță până la momentul distrugerii. În urma cercetării și identificării s-a constatat că este vorba despre o bombă de aruncător de calibrul 120mm.

Acesta este al cincilea proiectil de acest tip identificat în aceeași zonă în ultima perioadă. În total, de la începutul lucrărilor, au fost ridicate șase elemente de muniție: cinci bombe aruncator cal. 120mm și un proiectil exploziv cal. 100mm. Pe timpul misiunii de asanare, zona a fost asigurată de un echipaj al Jandarmeriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.