Primar condamnat pentru că a bătut cu pumnii și picioarele un cetățean...

Primar condamnat pentru că a bătut cu pumnii și picioarele un cetățean la o ședință de consiliu local

1
DISTRIBUIȚI

Un primar a fost condamnat, definitiv, de Curtea de Apel Timișoara, fiind găsit vinovat de faptul că a bătut un cetățean în timpul unei ședințe de consiliu local. Primarul din comuna cărășeană Sasca Montană, Ion Poplicean l-a îmbrâncit pe unul dintre cetățenii prezenți la ședință, acesta din urmă vociferând și chiar înjurându-l pe primar. A urmat un pumn. Poplicean n-a stat nici el. Căzut pe spate în urma îmbrâncelii, pe ușa de la intrarea în primărie, cetățeanul nemulțumit a încasat pumni și picioare de la primar până când au intervenit alte persoane.


În urma loviturilor încasate, cetăţeanul a avut nevoie de şase zile de îngrijiri medicale.

Primarul s-a prezentat și el imediat după incident la Poliție, cu pometele vânăt și mai multe zgârâieturi pe abdomen. „I-am condus afară! Acolo au început cu injurii, jigniri și numitul Sandu Matei m-a înjurat la fel ca în alte situații, la telefon sau cu alte ocazii, că mă aranjează, că mă leagă DNA, i-am spus să nu mă mai înjure. M-am apropiat să îi spun lucrul acesta și mi-a dat un pumn în ochi. L-am împins și atunci m-a zgâriat pe abdomen, pe lateral și atunci au sărit consilierii să mă țină“, declara primarul după scandal pentru expressdebanat.ro.

Judecătoria Oravița l-a condamnat, în primă instanță, la patru de luni de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă, dar în apel, Curtea de Apel Timișoara a mărit pedeapsa cu încă două luni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.