Ripensia a remizat la Reşiţa în ultimul amical înainte de restart. La...

Ripensia a remizat la Reşiţa în ultimul amical înainte de restart. La roş-galbeni a debutat un nou atacant, venit de la a doua clasată din B

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ripensia Timişoara / Facebook

Ripensia Timişoara a încheiat testele iernii cu o remiză, scor 1-1, pe terenul divizionarei C CSM Reşiţa. Ultima noutate din lotul roş-galbenilor e atacantul Constantin Stoica, sosit de la Academica Clinceni, care a debutat pentru echipa din Ciarda Roşie în partea a doua a întâlnirii.

„Ripi” a deschis scorul devreme în Valea Domanului. În minutul 15 Adrian Zaluschi a transformat o lovitură de pedeapsă. Timişorenii au avut şi alte şanse de gol în prima parte, prin Dumiter (în două rânduri), dar totodată şi portarul Dobre a fost solicitat de reşiţeni după 33 de minute. Gazdele au egalat cu opt minute înainte de final, prin Daniel Ene, care l-a lovat pe tânărul portar al oaspeţilor.

Tehnicianul Alexandru Pelici a făcut şase schimbări în partida de azi, ultima repetiţie înainte de duelul cu ACS Poli.


Printre cei intraţi s-a numărat şi nou sositul Constantin Adrian Stoica (26 ani), atacant la care Academica Clinceni a renunţat după ce a fost folosit în doar opt meciuri în prima parte a sezonului. Acesta e un vârf rutinat la nivelul ligii secunde şi a mai evoluat sub comanda lui Pelici la Reşiţa şi CSM Rm. Vâlcea. Deocamdată clubul nu a anunţat dacă jucătorul şi-a pus semnătura pe contract. Cu Stoica, Ripensia ar ajunge la cinci achiziţii în această iarnă. Au mai sosit: portarul H. Moldovan, respectiv jucătorii de câmp Andrei Tînc, Tiberiu Istrătescu şi Vlad Chera.

Jocul cu ACS Poli, din runda a 22-a a Ligii a II-a, se dispută sâmbăta viitoare, de la ora 11.00, pe arena „Electrica”.

Ripensia: Dobre – A. Popa (76, Apro), Hecsko, Tînc (87, Ţiereanu), Străuț – Anghelina, Stoi (63, Burdeţ) – Chera, Zaluschi (69, Bădăuţă), Dumiter (69, Stoica) – Mansour (58, Popovici). Antrenor: Alexandru Pelici.

UPDATE Reacţia lui Alex Pelici: „A fost un joc disputat în compania unei echipe bune, pe un teren greu, cum de altfel ar putea să fie şi terenul Electrica, peste o săptămână când vom înfrunta în campionat ACS Poli. Îi felicit pe Leo Doană şi pe Cristi Bobar pentru ceea ce fac la Reşiţa. A fost o primă repriză pe care, cred eu, am controlat-o şi mai puteam să înscriem. Din păcate, din nou, am ratat situaţii monumentale, de trei contra doi, doi contra unu şi chiar unu contr unu, singur cu portarul. Noi am ratat cu seninătate şi apoi, pe o minge aruncată în spatele apărării, am dormit şi am luat un gol după o fază ce nu anunţa nimic. Asta e! E important ceea ce am făcut în primele 70-75 de minute. Per ansamblu, sunt mulţumit. În schimb, nu sunt mulţumit de lot. Din păcate, nu prea avem cu ce să venim de pe bancă. Acest lucru s-a văzut şi azi. În momentul în care am început să facem modificări, echipa nu a mai avut aceeaşi forţă. De altfel, şi golul l-am primit pe final de joc, în condiţiile în care erau jucători proapseţi pe teren. Am avea nevoie, după cum am mai spus-o, de încă doi – trei jucători. Dacă se va găsi posibilitate să-i aducem, e foarte bine, dacă nu, vom încerca să o scoatem la capăt cu ce avem”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.