Un nou pas pentru lărgirea la patru benzi a drumului dintre Timișoara...

Un nou pas pentru lărgirea la patru benzi a drumului dintre Timișoara și Moșnița Nouă

0
DISTRIBUIȚI

drum mosnita

Consiliul Județean Timiș a reușit, la începutul acestui an, să obțină ultimul aviz necesar pentru proiectul referitor la lărgirea la patru benzi a drumului care leagă Timișoara de Moșnița Nouă. Este vorba de autorizația de la Agenția pentru Protecția Mediului Timiș, după care s-a așteptat mai mult.

Recent, a fost făcut un nou pas important, astfel încât acest proiect să poată fi materializat.


Prin urmare, o comisie care verifică dreptul de proprietate, format din reprezentanți ai Primăriei Timișoara, Prefecturii Timiș, Consiliul Județean Timiș și OCPI Timiș au stabilit cuantumul despăgubirilor pe care urmează să le primească doi proprietari de terenuri aflate lângă drumul județean 592.

Prin urmare, cei doi proprietari, care dețin un teren în Timișoara, cu o suprafață de 584 metri pătrați, situat în extravilan, vor primi despăgubiri în valoare de 8.865 de lei.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Timiș, urmează ca în perioada următoare să fie dat drumul la licitația privind execuția lucrărilor.

Drumul care leagă Timișoara de Moșnița Nouă va fi lărgit la patru benzi în cadrul unui proiect finanțat, în mare parte, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, dar și Consiliul Județean Timiș va contribui cu sume de bani. Valoarea proiectului este de peste 34 de milioane de lei, iar doar 2,3 milioane de lei reprezintă contribuția CJ Timiș. În total, șoseaua va fi lărgită la patru benzi pe o distanță de 4,1 kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.