Pas înainte pentru lărgirea la patru benzi a drumului care leagă Moșnița...

Pas înainte pentru lărgirea la patru benzi a drumului care leagă Moșnița Nouă de Timișoara. Ultimul aviz obținut

0
DISTRIBUIȚI

drum mosnita

Vești excelente pentru șoferi. Există șanse ca în acest an să înceapă lucrările de modernizare a drumului județean 592. Această șosea face legătura între Timișoara și Moșnița Nouă, iar în cadrul unui proiect derulat de Consiliul Județean Timiș, ar urma să fie lărgită la patru benzi.

Potrivit reprezentanților Primăriei Moșnița Nouă, astăzi a avut loc ședința Agenției pentru Protecția Mediului Timiș, în timpul căreia a fost emisă decizia favorabilă în vederea realizării proiectului de lărgire la patru benzi de circulație a DJ 592 Moșnița Nouă – Timișoara.

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, ne-a declarat că este vorba de ultimul aviz necesar astfel încât să poată fi pornită licitația pentru execuția lucrărilor.

„Astăzi, Consiliul Județean Timiș a obținut avizul.


Am așteptat foarte mult după acest aviz, de șase ori a intrat în comisie și au fost tot felul de blocaje. Mă bucur că într-un final a înțeles toată lumea că trebuie realizată această investiție. Noi dăm drumul la licitație cât mai repede, dacă nu sunt contestații, este posibil să înceapă lucrările anul acesta, dar mi-e greu să spun, nu pot să mă pronunț”, a precizat Călin Dobra.

Drumul care leagă Timișoara de Moșnița Nouă va fi lărgit la patru benzi în cadrul unui proiect finanțat, în mare parte, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, dar și Consiliul Județean Timiș va contribui cu sume de bani. Valoarea proiectului este de peste 34 de milioane de lei, iar doar 2,3 milioane de lei reprezintă contribuția CJ Timiș. În total, șoseaua va fi lărgită la patru benzi pe o distanță de 4,1 kilometri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.