Accident ca-n filme pe DN 6 – un Opel s-a dat peste...

Accident ca-n filme pe DN 6 – un Opel s-a dat peste cap strivind un Logan și a fost evitat de un TIR să nu fie aruncat în prăpastie

0
DISTRIBUIȚI
Dacia peste care a zburat Opelul pierdut de sub control

Circulația pe DN 6, care leagă Timișoara de Drobeta Turnu Severin, a fost blocată, în această după amiază, de un accident de circulație ca-n filme.


Un Opel care venea în viteză  spre Orșova a intrat pe contrasens după ce a atins parapetul de pe marginea drumului și s-a dat peste cap. În timpul rostogolirii a zburat peste o Dacie Logan care circula din sens opus și i-a strivit plafonul.

Opelul a aterizat pe șosea într-o parte și a doar reflexul șoferul TIR-ului care era în spatele Loganului a evitat o tragedie – acesta a tras de volan spre stânga și a evitat să se lovească de Opelul zburător pe care l-ar fi proiectat în hăul de lângă șosea, unde jos era linia de cale ferată și Dunărea. Pasagerii din Opel au fost răniți, inclusiv un copil, toți cei trei fiind preluați de ambulanțe.  Circulația pe ambele sensuri a fost oprită timp de mai multe ore. Un timișean, care era cu doar câteva mașini în spate, a filmat imediat după accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.