Aeroportul Internaţional Timişoara trece la programul de vară. Vezi care sunt noutățile

Aeroportul Internaţional Timişoara trece la programul de vară. Vezi care sunt noutățile

0
DISTRIBUIȚI

Începând de duminică, 31 martie 2019, Aeroportul Internațional Timişoara va trece la noul orar al zborurilor. Acesta va rămâne în funcşiune până în 26 octombrie. În noul calendar apar noutăţi în ceea ce privește orele de zbor, de frecvența curselor, dar apar şi noi destinaţii accesibile direct din Timişoara.

Orarul de vară aduce noutăţi în ceea ce privește cursele charter. Acestea se referă la destinațiile Tunisia – Hammamet (o cursă săptămânală, sâmbătă, începând din 25 mai), Egipt – Sharm el Sheik (o cursă săptămânală, marți din 18 iunie) și Grecia – Skiathos (o cursă săptămânală, sâmbătă, din 15 iunie). De asemenea, vor continua și cursele spre destinațiile din Turcia – Antalya (7 curse/săptămână în zilele de joi, vineri, sâmbătă – primele curse vor avea loc în aprilie), Grecia – spre insulele Zakynthos (o cursă pe săptămână – vineri, începând cu 14 iunie) și Heraklion (două curse săptămânale, luni și vineri, din 3 iunie) și spre Egipt – Hurghada (o cursă săptămânală în fiecare de joi, începând cu 23 mai).

„Acest sezon de vară aduce multe noutăți în ceea ce privește conexiunile aeriene accesibile direct din Timișoara.


Începând cu luna aprilie vor avea loc primele zboruri charter spre Antalya, urmate îndeaproape de celelalte destinații estivale. Compania aeriană Eurowings va introduce din iunie zborurile către Stuttgart, iar din iulie vor intra noile destinații spre Germania, Danemarca și Marea Britanie oferite de Wizz Air”, a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

Din iunie va fi introdusă o nouă destinaţie: Stuttgart, operat de compania aeriană Eurowings. Zborul va avea loc de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și  duminică.

Din iulie, compania aeriană Wizz Air va introduce zborurile spre/dinspre Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nürnberg și Karlsruhe/Baden-Baden (Germania). Toate destinațiile vor avea o frecvență de două ori pe săptămână. De asemenea, tot din 1 iulie, Wizz Air va suplimenta zborurile către Londra-Luton (de la șapte zboruri – la 12 zboruri pe săptămână), spre Memmingen (de la trei zboruri la cinci), Bari, Dortmund și Bruxelles Charleroi (de la două la trei zboruri săptămânale).

Totodată, devin accesibile o serie de legăturile directe, zilnice, cu trei hub-uri importante: București, Munchen și Frankfurt am Main. De aici se oferă o conectivitate mai facilă a cetățenilor din regiunea de vest a României către destinații extrem de interesante la Bangkok, Shanghai, Casablanca, Sao Paolo sau Rio de Janeiro, Miami, Tokyo, Amman, Dubai, Larnaca, Istanbul și în multe alte destinații din toată lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.