Bărbat arestat după ce şi-a bătut crunt patru dintre cei șapte copii,...

Bărbat arestat după ce şi-a bătut crunt patru dintre cei șapte copii, nemulțumit de răspunsurile la o întrebare. Unul dintre micuți a fost ținut cu mâna în sobă

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din județul Brașov a fost arestat după ce şi-a bătut crunt, cu biciul, pumnii și picioarele, patru copii din șapte, supărat de răspunsurile primite după ce i-a întrebat ce au făcut în acea zi.

Potrivit unui comunicat transmis astăzi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, copiii au fost loviți cu biciul, pumnii și picioarele, iar cel mai mic dintre ei, în vârstă de cinci ani, a fost strâns de gât și a suferit arsuri după ce tatăl lui i-a băgat mâna într-o sobă.

Conform procurorilor, bărbatul s-a întors de la serviciu, iar acasă se aflau trei dintre cei șapte copii minori, cu vârste cuprinse între de 5 şi 8 ani, iar soţia lui era la serviciu.

„Întrucât inculpatul a fost nemulţumit de răspunsurile oferite de copiii săi cu privire la activitatea desfăşurată în timpul zilei, a luat un bici şi l-a lovit pe unul dintre minori peste cap, mâini, picioare şi spate, de faţă la agresiune fiind cele două fete minore.


Între timp, a venit acasă fiul cel mare al inculpatului, în vârstă de 9 ani, iar când a aflat că acesta fusese cu fratele său mai mic la acelaşi vecin, l-a lovit cu picioarele şi pumnii în stomac şi cu biciul peste spate, mâini şi picioare. În continuare, inculpatul l-a prins pe unul dintre copiii săi de mâna dreaptă şi i-a băgat-o în sobă, unde era jarul, provocându-i o arsură la braţ. După ce l-a ars la mână, minorul de 5 ani s-a retras într-un colţ plângând, iar suspectul l-a strâns de gât şi a continuat să-l lovească cu palmele şi cu pumnii în piept. După ce i-a bătut pe cei doi băieţi, inculpatul şi-a îndreptat atenţia asupra fetelor, pe care le-a lovit, pe rând, cu biciul pe spate, pe mâini şi picioare”, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov, cu propunere de arestare preventivă, fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Potrivit procurorilor, față de agresor s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, pentru patru infracţiuni de violenţă în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.