Începe o nouă ediţie a expoziţiei Universul Casei Tale & Expo Mobila,...

Începe o nouă ediţie a expoziţiei Universul Casei Tale & Expo Mobila, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Timişorenii îşi pot alege, de joi, mobilierul cu care doresc şă-şi doteze casa la o nouă ediţie, cea de primăvară din acest an, a  expoziţiei Universul Casei Tale & Expo Mobila. În perioada 28 – 31 martie, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş va organiza, la Centrul Regional de Afaceri, o nouă ediţie a expoziţiei naționale specializată în mobilier şi aamenajări interioare.

Vizitatorii vor descoperi în standuri cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii sau sisteme inteligente din industria mobilei. Se vor putea achiziționa pe loc, sau comanda, la preț de producător: bucătării, paturi, saltele, canapele, mese, scaune, fotolii, dormitoare și livinguri, mobilate complet, accesorii, decorațiuni, într-un cuvânt, diverse tipuri de mobilier destinate locuinței și biroului.

„Ediţia de anul acesta aduce în faţa publicului vizitator un număr de 26 firme venite din întreaga Românie, în marea lor majoritate producători, dar şi comercianţi distribuitori şi companii de renume internaţional care activează în industria amenajărilor interioare, dar şi în industria mobilierului.


Firmele prezente s-au pregătit cu piese de mobilier deosebite, şi mai ales cu preţuri care pot fi atrăgătoare pentru publicul vizitator, având în vedere că o parte din piesele de mobilier, doar pe perioada expoziţiei au un anumit procent de reducere. Şi în acest an venim cu noutăţi atât din partea producătorilor de mobilă prezenţi, dar şi a designerilor care vor oferi servici de consultanţă în mod gratuit. Se pot achiziţiona pe loc sau se pot comanda după cataloagele prezente, orice piesă de mobilier. Alături de producătorii de mobilier sunt prezente şi firme din domeniul amenajărilor interioare, la firme de construcţii”, a anunţat Roxana Bonchiş, organizator al evenimentului.

Programul de vizitare va fi, de joi până sâmbătă, între orele 10 – 20, iar duminică între orele 10 – 18. Intrarea este liberă.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.