Laura Bretan și Paula Seling susțin un concert extraordinar la Timișoara

Laura Bretan și Paula Seling susțin un concert extraordinar la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Laura Bretan va susține un concert la Timișoara, alături de Paula Seling

Laura Bretan și Paula Seling vor susține un concert extraordinar la Timișoara, evenimentul urmând să se desfășoare luni 18 martie în Aula Magna a Universității de Vest.

Laura Bretan (născută în 7 aprilie 2002 în Chicago) a început să cânte când avea doar 4 ani.de la mama ei. Artista s-a remarcat pe plan național și internațional datorită vocii ei. Acum trei ani artista a concurat la America’s Got Talent, unde fost selectată dintre peste 100.000 de aplicanți. Artista a reușit să-l surprindă pe Simon Cowell, interpretând Nessun Dorma, de la care a primit doar cuvinte de laudă pe care nu le primise niciodată un participant la acest concurs. A fost finalistă pe 30 august 2016 la prestigiosul concurs american unde a primit Golden Buzzer de la Mel B.Pe data de 10 februarie, Laura a devenit finalistă la Selecția Națională pentru a reprezenta România cu Dear Father, muzica realizată de Mihai Alexandru cu versurile Alexei Niculae.


Rezultatele finale au pus-o pe mezina concursului, la doar 16 ani, pe poziția nr. 2 având cel mai mare punctaj primit din parte românilor la televot.

Paula Seling a lansat peste 15 albume solo, atât cu muzică pop, dar şi de colinde şi muzică religioasă, multe dintre acestea fiind scrise, orchestrate şi produse de ea. Paula şi-a „împrumutat” vocea în producţia „Maşini 2” şi a interpretat piesa „Chiar pot zbura” de pe coloana sonoră a filmului de animaţie Disney, „Neînfricata”. În 2011 a facut parte din juriul show-ului de televiziune X-Factor. De-a lungul timpului a avut numeroase colaborări cu nume mari din industria muzicală şi a cântat pe scene alături de mari interpreţi. A reprezentat de două ori, alături de Ovi, România la Eurovision, unde în 2010 au reuşit să obţină locul 3.

Biletele pentru concertul celor două artiste care va începe de la ora 19 costă între 50 și 100 lei și se pot procura aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.