Bărbat prins de polițiști după ce a atacat o femeie paznic la...

Bărbat prins de polițiști după ce a atacat o femeie paznic la un magazin

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 1 Timișoara au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 31 de ani, bănuit că ar fi lovit o femeie în incinta unei societăți comerciale și că ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

„La data de 05 martie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 1 Timișoara, au identificat un bărbat, de 31 de ani, bănuit de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.


În fapt, la data de 05 martie a.c., în jurul orei 20.40, cel în cauză, ar fi deposedat o femeie, de 31 de ani, ce era agent de pază la o societate comercială de pe raza municipiului, de tomfa din dotare, ulterior lovind-o cu aceasta și a tulburat ordinea și liniștea publică, provocând o stare de temere persoanelor prezente prin acțiunile sale”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.