Operațiune antidrog de proporții la Lugoj și Timișoara. Zeci de traficanți duși...

Operațiune antidrog de proporții la Lugoj și Timișoara. Zeci de traficanți duși la audieri la DIICOT

0
DISTRIBUIȚI

Amplă operațiune antidrog desfășurată în această dimineață la Lugoj și Timișoara. Polițiștii de la ”Crimă Organizată” împreună cu jandarmii au descins în nu mai puțin de 27 de locații pentru a pune în executare  33 de mandate de aducere.

Monitorizările din ultimele luni au scos la iveală faptul că suspecții au vândut cantități importante de cannabis, cocaină și MDMA în cele două orașe. Existau mai multe grupări care tranzacționau între ele drogurile sau își împrumutau ”marfă” dacă rămâneau fără.


Zeci de suspecți au fost duși pentru audieri la sediul DIICOT Timișoara. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Polițiștii au anunțat că în urma perchezițiilor au confiscat de la cei 33 de suspecți,cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani, peste o jumătate de kilogram de substanțe susceptibile a fi cannabis, 200 de grame de hașiș, mai multe doze MDMA, 32 de comprimate susceptibile a conține substanțe psihoactive, 8 cântare, o cultură formată din 6 plante de cannabis, un pistol cu gaze, 6 cartușe, un cort pentru cultură indoor cannabis, 25.600 de lei, 990 de euro și 34 de telefoane mobile.

Din cercetări a reieşit că grupare a acționat începând cu octombrie 2017 fiind împărțită îm dealeri mari, medii și stradali. ”Dealerii mari ar fi deținut cantități mari de droguri, pe care ulterior le-ar fi comercializat. Dealerii medii ar fi avut un rol preponderent de intermediari între bănuiții de pe nivelurile I și III și ar fi achiziționat cantități mari de droguri de la dealerii mari, pe care, ulterior, le –ar fi vândut celor de la nivelul inferior, dar și propriilor clienți. Dealerii stradali ar fi achiziționat cantități de droguri, în special de la dealerii intermediari, pe care le-ar fi vândut, în principal, cercului lor de consumatori”, se arată în comunicatul BCCO Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.