Robu dă cu tifla USR: „De aici a început de fapt sfârșitul...

Robu dă cu tifla USR: „De aici a început de fapt sfârșitul USL-ului, din lupta mea”. Ce spune despre senatorul Fălcoi

0
DISTRIBUIȚI

Președintele PNL Timiș, Nicolae Robu, l-a atacat, astăzi, pe senatorul USR Timiș, Nicu Fălcoi care a susținut că primarul este „cancerul PNL Timiș” și a „vândut județul PSD-ului” după ce i-a atacat pe useriști.

„Cine a declarat așa ceva înseamnă că este de un nivel mental groaznic de jos, adică chiar nu pot coborî să comentez asemenea bazaconii. Trebuie să fii tâmpit complet, ăsta nu e tâmpit, dar cineva care are anumite manifestări de genul acesta nu este de luat în seamă de mine.


Mă cunoaște o lume întreagă. Cred că se știe ce am făcut pentru orașul acesta, ce bătălii am dus eu, inclusiv cu PSD-ul, cu care a trebuit să lupt inclusiv când eram ăn acea de tristă amintire alianșă numită USL. Încă de atunci mă boicotau că nu am vrut să fac jocurile necurate pe care le vroiau ei. De aici a început de fapt sfârșitul USL-ului, din lupta mea cu ei pentru lipsa de fair play pe care au dovedit-o”, a susținut Robu.

Liderul PNL Timiș a comentat că „asemenea prostii în atât de puține cuvinte rar mi-a fost dat să văd. Așa că nu comentez. E un tip total insignifiant pentru mine. Cred că dacă întrebăm lumea pe stradă, îmi vine acum o chestie în minte, dar nu o să vă spun… Vai de țara asta dacă a ajuns să aibă asemenea senator. Ce trebuie să aibă în cap să debiteze asemenea prostii”.

Întrebat care este diferența între vorbele sale „PSD, ciuma roșie” și spusele senatorului USR că este „cancerul PNL Timiș”, Nicolae Robu a susținut că „eu aveam argumente cu câte lucruri rele au făcut”. Primarul a susținut că strategia USR e „să ia din electoratul PNL și atunci vin cu tot felul de calomnii la adresa partidului considerând că PNL e un partid depășit, învechit. Nu au ei tineri câți avem noi”. Robu a recunoscut că a pierdut din electorat din cauza problemelor cu gunoiul din Timișoara, dar că speră să-i recupereze pe cei dezamăgiți.

Liderul PNL Timiș a susținut că membrii de calitate din USR „nu și-au închipuit că niște indivizi de joasă speță pot să-i păcălească ca să ajungă în fruntea lor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.