Senatorul USR Fălcoi, replică dură pentru Robu: ”cancerul PNL Timiș”, ”a vândut...

Senatorul USR Fălcoi, replică dură pentru Robu: ”cancerul PNL Timiș”, ”a vândut județul PSD-ului”, ”mizerabile blaturi cu personaje sordide și alunecoase”

2
DISTRIBUIȚI

Senatorul USR Nicu Fălcoi a venit, ieri, cu o replică dură după ce președintele PNL Timiș a lansat, vineri, un atac extrem de dur la adresa liderilor useriști, acuzându-i printre altele că sunt ”limitați la cap” și că nu atacă PSD, ci doar PNL.

Fălcoi a susținut, într-o postare pe Facebook, că Robu nu a nominalizat liderii USR ”fiindcă așa se războiesc, în general, lașii: cu nimeni anume și fără niciun fel de argumente concrete” și că discursul primarului Timișoarei este ”un delir de persecuție asemănător cu cel al lui Dragnea”. 

”Dacă am îndrăznit să-i deranjăm monologurile din oglindă, am făcut-o numai pentru a trage un semnal de alarmă că dumnealui este cancerul PNL Timiș și veriga bolnavă de legătură cu tot ce-nseamnă moștenirea răului uriaș reprezentat de USL. El este cel care-a vândut județul PSD-ului, ca să-și asigure câștigarea Primăriei Timișoara.


Și tot el e cel care s-a înconjurat – la partid și la Primărie! – de tot soiul de personaje de teapa popovicilor și nasleilor cărora acuma le ia cu-atâta înverșunare apărarea. Fiindcă aceștia, câtă vreme sunt ținuți în posturi bănoase și călduțe și cât își pot întinde tentaculele asupra unor poziții de putere și influență, sunt garanții marelui și murdarului blat despre care-am pomenit mai sus”, a susținut senatorul USR.

Nicu Fălcoi a continuat atacul la adresa liderului PNL Timiș, afirmând ”ca să v-asigurați câștigarea Primăriei și controlul asupra organizației PNL Timiș ați făcut cele mai mizerabile blaturi și înțelegeri, cu personaje sordide și alunecoase, și i-ați împins în eșaloanele doi și trei pe toți aceia care-au gândit, au simțit și-au încercat să acționeze ca niște liberali autentici. Așa că nu vă mai fals-tânguiți acuma și nu mai încercați să ne convingeți de niște minciuni sfruntate! Și, mai ales, nu-i mai luați de naivi pe toți oamenii de bună-credință din Timișoara și din Timiș, fiindcă urmele acelor mizerabile blaturi nu pot fi uitate și nici șterse ușor, oricât ați încerca să vă deghizați acuma din vajnic USL-ist în falnic luptător (din vârful buzelor!) împotriva PSD”.

Pentru că ”tot vă prefaceți miop și spuneți, ipocrit, că nu vedeți lucruri de domeniul evidenței”, lui Robu i s-a amintit faptul că a susținut proiectul pensiilor speciale pentru aleșii locali în timp ce USR s-a opus prin toate mijloacele propunerii venite dinspre PSD.

2 COMENTARII

  1. ce parere sa mai si ai despre intregul pnl cand de atatia ani de zile acopera acest papagal numit robu? justitia este inutila, se pare, singura solutia este ca poporul sa puna mana pe furci si topoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.