Parcul Copiilor din Timișoara, pericol pentru părinți și copii. Pompierii, solicitați să...

Parcul Copiilor din Timișoara, pericol pentru părinți și copii. Pompierii, solicitați să intervină FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-323877190">

Vremea călduroasă de primăvară i-a scos pe timișoreni din case în acest weekend, parcurile și piețele orașului fiind ticsite de oameni în ultimele zile.

Unul dintre locurile preferate de părinți pentru a petrece timp în aer liber cu cei mici este Parcul Copiilor, însă zona verde de pe malul Begăi ascunde și pericole. Astăzi, părinți îngrijorați au sunat la pompieri după ce au observat că în mai mulți copaci din parc mai multe crengi rupte stăteau să pice, existând riscul ca cineva să fie rănit sau chiar ucis.

Un echipaj al ISU Timiș s-a deplasat în parc și, cu ajutorul unei autoscări pentru intervenții la înălțime, a îndepărtat crengile rupte de care autoritățile locale nu s-au ocupat după ultimele perioade cu fenomene meteo extreme.

1 COMENTARIU

  1. aceeasi situatie in sute de locuri prin oras, dar primaria lui peste functioneaza doar pe baza de reclamatii, si nici atunci… RUSINE, robulache!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.