Povestitori din toată lumea, într-un inedit festival în vestul țării

Povestitori din toată lumea, într-un inedit festival în vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

Sfârşitul lunii martie aduce la Arad povestitori din mai multe ţări, care vor participa la festivalul internaţional de poveşti „Magia cuvântului”, un festival unic în România, care a ajuns la a XVIII-a ediţie.

Timp de patru zile, din 28 martie până în ultima zi a lunii, teatrul de marionete, sala „Ferdinand” din clădirea primăriei arădene, mai multe şcoli din Arad dar şi din judeţ şi biblioteca judeţeană, care, alături de asociaţia culturală arădeană „Magia Cuvântului” este şi coorganizator al festivalului, vor găzdui povestitori din întreaga lume, care le vor spune celor mici poveşti pline de înţelepciune.

Invitat special este indianca Jeeva Raghunath, povestitor, autor a zece cărţi de poveşti şi traducător a peste 65 de cărţi ilustrate din engleză în limba tamilă, distinsă cu mai multe premii, aflată pentru prima dată în România, care a fost prezentă până acum la festivaluri din întreaga lume.


Un alt invitat cunoscut este povestitorul Pedro Lopez  din Portugalia, participant, la rândul lui, la numeroase festivaluri, dar şi povestitorii români Giorgiana Popan din Arad sau Petre Crăciun.

Intrarea la festival este liberă, în limita locurilor disponibile.

Surse foto: livearad.ro, aradreporter.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.