Marius Craina, propus de PSD Timișoara să fie candidat la funcția de...

Marius Craina, propus de PSD Timișoara să fie candidat la funcția de primar. Reacția lui Călin Dobra

0
DISTRIBUIȚI

 

Biroul Municipal al PSD Timișoara a votat, în această seară, propunerea ca Marius Craina, directorul spitalului județean, să fie candidatul la funcția de primar în 2020. ”Biroul Municipal a votat o propunere ca Marius Craina să fie candidatul nostru pentru funcția de primar.


Vom înainta propunerea către forurile superioare – biroul executiv județean, la nivel național. Este un candidat care s-a impus ca și dorință. Are toate argumentele și profilul pentru această candidatură și de a ajunge în funcția de primar”, a declarat Florin Bîrsășteanu, președintele PSD Timișoara.

Întrebat ce șanse are un candidat PSD în Timișoara în condițiile în care partidul este pe un trend descrescător, Bîrsășteanu a susținut că ”eu cred că oamenii vor alege mai degrabă omul Marius Craina decât candidatul partidului. A dovedit că poate fi un manager performant. Asta cu PSD în scădere vedem la alegeri. Nu e prea devreme să avem un candidat. Până acum ne reproșați că venim cu un candidat prea târziu”.

Liderul PSD Timiș, Călin Dobra, care este plecat în Cehia, a declarat pentru debanat.ro că ”este o discuţie, nu e nimic oficial. Dar asta nu înseamnă că am ceva împotriva acestei decizii”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.