Program de audiențe cu cetățenii la sediul PSD Timiș

Program de audiențe cu cetățenii la sediul PSD Timiș

1
DISTRIBUIȚI

Locuitorii din județ sunt așteptați la sediul PSD Timiș pentru a-și spune ofurile. PSD Timiș anunță că se reiau audiențele cu cetățenii, astfel că vicepreședinți ai organizației județene, consilieri locali sau județeni vor intra în legătură directă cu timișenii la sediul filialei, situat în Splaiul Tudor Vladimirescu, nr. 26. Persoanele care vin la sediul PSD Timiș pentru programul de audiențe nu necesită o înscriere prealabilă.

„O comunicare directă cu cetățenii județului Timiș, identificarea problemelor și a situațiilor dificile din zonele din care provin, poate reprezenta un pas important spre rezolvarea acestora.


Împreună cu colegii mei, vicepreședinți PSD Timiș, consilieri locali și consilieri județeni ai PSD, vom intra în legătură directă cu timișenii și timișorenii care vor dori să beneficieze de audiențele pe care le acordăm la sediul de partid. Vom prelua problemele, le vom analiza și vom căuta împreună soluții pentru rezolvarea lor. Îi așteptăm și sunt bineveniți toți cetățenii care doresc să facă cunoscute probleme cu care se confruntă în comunitate”, a afirmat Călin Dobra, președintele PSD Timiș.

Acordarea de audiențe locuitorilor județului Timiș se va face în fiecare săptămână, în zilele de miercuri, joi și vineri, după următorul program: miercuri, între orele 16.00 și 18.00 – audiență acordată de un vicepreședinte PSD Timiș și un consilier local PSD Timișoara; joi, între orele 16.00 și 18.00 – audiență acordată de un vicepreședinte PSD Timiș și un consilier județean PSD Timiș, iar vineri, între orele 14.00 și 16.00 – audiență acordată de un vicepreședinte PSD Timiș și un parlamentar PSD.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.