Ripensia se aşteaptă la un meci dificil pe terenul rău de la...

Ripensia se aşteaptă la un meci dificil pe terenul rău de la Baloteşti. Alexandru Pelici, replică acidă pentru Eugen Trică

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia e departe de a fi lipsită de griji in privinţa rămânerii in eşalonul secund şi se deplasează chiar pe terenul unei formaţii aflate in zona roşie. Roş-galbenii se aşteaptă la un meci crâncen la Baloteşti şi datorită stării suprafeţei de joc a ilfovenilor. Mai mult, Alexandru Pelici are şi o absenţă sigură din primul 11.

„O echipă aflată in mare foame de puncte. Probabil Baloteştiul vede in partida cu noi, una dintre ultimele şanse de a râmâne in plutonul echipelor care incearcă să se salveze de la retrogradare. Probabil orice alt rezultat nu e bun pentru ei. Ne aşteaptă un meci dificil pe un teren prost, un teren mic. Echipa care se va adapta  mai bine şi va greşi mai puţin va ieşi câştigătoare. Nu se poate vorbi foarte mult de o construcţie elaborată pe un asemenea teren”, a declarat Alexandru Pelici.

Tehnicianul Ripensiei nu va putea miza la Baloteşti pe Străuţ, suspendat pentru cumul de cartonaşe, iar căpitanul C. Toma nu e 100% refăcut.

„Ne gândim să facem schimbări in primul 11, suferim şi in atac, nu fructificăm ocaziile pe care le avem.


Căutăm soluţii şi sper să le găsim. Baloteştiul vine după o infrângere de la Brăila, dar nu cred că e elocventă pentru că le-au lipsit jucători… Au avut destui suspendaţi. E o diferenţă mare intre echipa care a jucat cu Farul şi cea de la Brăila. Au avut situaţiile lor şi puteau să schimbe soarta acelui joc”, a mai precizat Pelici despre gruparea pregătită de Gică Mihali.

Replică pentru Trică

Alex Pelici s-a arătat deranjat de vorbele „principalului” de la Snagov, după jocul pierdut de „Ripi” acasă, scor 1-2 cu Snagov. „Domnul Trică să-şi vadă de treaba lui şi de echipa lui. Pentru că am jucat cu echipa de pe primul loc şi o repriză nu au ieşit din terenul lor. Să-şi vadă fiecare de lungul nasului. Le urez succes in campania de promovare fulminantă pe care o au şi cu jocul lor foarte elaborat”, a fost reacţia tehnicianului timişorean.

„Noi ne vedem de treaba noastră, incercăm să evităm greşelile personale, din cauza cărora am pierdut şi cu Snagovul chiar dacă meritam, după aspectul părţii a doua un punct… Primele 20 de minute au fost praf, dacă e să vedem restul jocului plus cel de la Clinceni, cred că putem să avem incredere că putem face un rezultat bun impotriva oricărei echipe. Dar contează mult concentrarea, atitudinea in teren şi evitarea greşelilor personale. Pentru că aici se vede fiecare jucător cât e de puternic mental. Chiar dacă primim un gol, nu inseamnă că trebuie să-l primim pe al doilea şi pe al treilea…”, a adăugat „Pelicanul”.

Partida CS Baloteşti – Ripensia se dispută sâmbătă, de la ora 11, in runda 26 a Ligii a II-a. Timişorenii au 29 de puncte, Baloteştiul e pe 18 cu 22 de puncte acumulate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.