Timişoara Saracens a învins-o clar pe „U” Cluj. Restart ezitant pentru campioni,...

Timişoara Saracens a învins-o clar pe „U” Cluj. Restart ezitant pentru campioni, dar cu punct bonus rezolvat încă de la pauză

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Timişoara Saracens – Facebook

În formulă incompletă, fără jucătorii de la lotul naţional, Timişoara Saracens s-a impus fără mari probleme în faţa Universităţii Cluj-Napoca. Pe un „Dan Păltinişanu” golaş a fost 56-23 pentru gazde, care şi-au asigurat punctul bonus încă de la pauză într-un joc în care oaspeţii au punctat mai mult decât de obicei.

Meciul restanţă din runda a a 7-a a SuperLigii a început destul de greoi pentru elevii lui Sosene Anesi. Prima parte s-a încheiat cu scorul de 26-10. Vasile Rus, Gabriel Conache, Viliami Moala și Jody Rose au înscris eseurile care au deschis calea amfitrionilor spre o nouă victorie clară cu „U”.


Toate încercările au fost transformate de Luke Samoa. Oaspeții au reuşit un eseu transformat și au mai punctat în prima repriză dintr-o lovitură de pedeapsă. Bănăţenii au avut şi un om pedepsit timp de zece minute: Iftimiciuc.

În partea secundă „Leii” au mai marcat patru eseuri, prin Gabriel Rupanu, Randall Morrison (2) și Tevita Manumua, toate transformate de acelaşi Luke Samoa. Clujenii au mai marcat şi ei dintr-un eseu transformat şi o altă „penalitate”.

După acest rezultat bănăţenii se află pe 2, într-un pluton fruntaş condus de CSM şi încheiat de Steaua. Următorul joc al „sarazinilor”, înainte de adevăratele examene ale primăverii – finala Cupei cu CSM şi barajul european cu Enisei – va fi tot în campionat. Sâmbăta viitoare timişorenii vor juca pe terenul nou promovatei SCM Gloria Buzău, în prima rundă a returului SuperLigii.

Timişoara Saracens: Halalilo, Rădoi, Pungea, Popârlan, Iftimiciuc, Neculau, Rus, Whitehurst, Conache (cpt.), Rose, Moala, Umaga, Manumua, Shennan, Samoa. Au mai intrat: Sabău, Taupaki, Doge, Boshoff, Morrison, Rupanu, Tătăruş, Mariş. Antrenor: Sosene Anesi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.