Trupul unui pescar care a vrut să-și salveze undița, găsit la două...

Trupul unui pescar care a vrut să-și salveze undița, găsit la două zile după ce a dispărut sub ape

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost dat dispărut, la mijlocul acestei săptămâni, după ce a fost înghiţit de apele Lacului Cinciş, o zonă populară de agrement în apropiere de Hunedoara.


Miercuri seara, acesta se afla la pescuit, în zona de la coada lacului de acumulare, iar la un moment dat undiţa i s-a agăţat. A intrat în apă folosind o cameră de cauciuc pe post de plută, însă aceasta s-a răsturnat și bărbatul nu a mai ieșit la suprafață, a transmis adevarul.ro.

Ieri după-amiază, trupul neînsuflețit a fost găsit de pompieri. „Vineri, în jurul orei 16.00, a fost găsit cadavrul persoanei de sex masculin în lacul Cinciş, în apropierea locului în care apropiaţii victimei au declarat că acesta se înecase. Operaţiunea a fost destul de dificilă dat fiind condiţiile vitrege şi temperaturile scăzute ale apei. Victima se afla pe fundul lacului, în nămol”, a precizat Mihai Dorobăţ, reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, conform sursi citate. În zona în care s-a înecat hunedoreanul, adâncimea apei variază între 5 şi 10 metri.

În ultimii ani, mai mulţi hunedoreni s-au înecat în Cinciş, iar în unele cazuri, trupurile neînsufleţite ale victimelor nu au mai fost găsite. Un strat consistent de nămol se află pe fundul apei tulbure a lacului, mai spune sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.