Ucrainean cu permis de conducere fals, prins în timp ce încerca să...

Ucrainean cu permis de conducere fals, prins în timp ce încerca să treacă frontiera la volanul unui TIR

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere ucrainean fals.

„În data de 06.03.2019, în jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița rutier, judeţul Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul ucrainean Z.M., în vârstă de 24 de ani, la volanul unui automarfar marca Scania, înmatriculat în Ucraina.


La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi un permis de conducere care avea însemnele autorităților din Ucraina. Colegii noştri au constatat că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui permis auto autentic, acesta fiind fals, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că tânărul deţinea permis de conducere doar pentru categoria B. Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul prezentat la control de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, în schimbul sumei de 150 de euro”, a transmis Poliția de Frontieră.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.