ALDE ar vrea ca Adrian Orza să se “bată” cu Nicolae Robu...

ALDE ar vrea ca Adrian Orza să se “bată” cu Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

 

Adrian Orza ar putea fi candidatul potrivit din partea ALDE care să se lupte cu Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara la alegerile locale de anul viitor.


Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, a declarat, astăzi, la lansarea candidaților partidului pentru alegerile europarlamentare, la Timișoara, că îl va susține pe consilierul local independent Adrian Orza dacă se va decide să candideze la alegerile locale. De altfel, Adrian Orza s-a și aflat în sală și a susținut un discurs, în timpul evenimentului organizat de ALDE la Timișoara.

“Mă bucur că în sală, astăzi, a venit alături de noi Adrian Orza, ca să împărtășească cu noi acest moment important, și vreau să-l asigur pe Adrian că și noi vom fi alături de el în momentul în care se va hotărî să candideze la Primăria Timișoara”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Ulterior, în cadrul unei conferințe de presă, Marian Cucșa, liderul ALDE Timiș, a precizat că “prin ceea ce a făcut cât a fost viceprimar al municipiului Timișoara, puteți constata cu toții că orașul a arătat altfel și lucrurile au mers altfel decât merg astăzi. Da, Adrian Orza este un candidat bun pentru Primăria Timișoara și ne dorim ca ALDE să câștige primăria pentru timișoreni, în primul rând”.

2 COMENTARII

  1. Adrian Orza e o garantie de pierdere a alegerilor. N-a facut decat tampenii cat a fost viceprimar, dupa ce a ramas fara partid, nu stie de cine sa se mai lipeasca sa revina intr-un fotoliu caldut la primarie, ca nu stie sa faca nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.