Controale în Piața Badea Cârțan, înainte de sărbătorile pascale. Ce nereguli au...

Controale în Piața Badea Cârțan, înainte de sărbătorile pascale. Ce nereguli au fost descoperite

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

O serie de nereguli au fost descoperite, ieri, ca urmare a unui control amplu efectuat în Piața Badea Cârțan din Timișoara, înainte de sărbătorile pascale.

Potrivit Poliției Locale Timișoara, acțiunea cu efective mărite în această piață a fost organizată pentru a se avea în vedere fapte precum blocarea căilor de acces din piețe, neafișarea datelor de identificare, vânzarea de marfă folosind cântare neverificate metrologic, nepăstrarea curățeniei, consumul de alcool sau fumat în incinta piețelor, vânzarea de produse fără a deține niciun fel de autorizații sau parcare neregulamentară în perimetrul piețelor.

În urma verificărilor, au fost aplicate un număr de 20 de amenzi pentru fapte precum neîntreținerea curățeniei la locurile de vânzare, neafișarea datelor de identificare, depozitarea de mărfuri pe căile de acces, necompletarea carnetelor de comercializare. De asemenea, administratorul pieței a fost sancționat cu 600 lei pentru neluarea măsurilor ce îi revin conform regulamentului de piață privind igienizarea pubelelor și păstrarea curățeniei.

Poliția Locală Timișoara anunță că astfel de verificări vor avea loc și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.