Criminalul care i-a tăiat capul cu drujba victimei, trimis în judecată. Procurorii...

Criminalul care i-a tăiat capul cu drujba victimei, trimis în judecată. Procurorii au refăcut tot filmul crudului asasinat

0
DISTRIBUIȚI

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș l-a trimis în judecată pe criminalul cu drujba, M.D.S. fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de omor calificat cu premeditare și cruzimi, distrugere, violare de domiciliu și loviri sau alte violențe.

”În noaptea de 30/31.01.2019, având asupra sa o drujbă, inculpatul M.D.S s-a deplasat la imobilul în care locuia victima L.M.C., imobil situat în localitatea Sânandrei, județ Timiș, cu scopul de a ucide victima, iar cu acea drujbă a pătruns fără drept în locuința victimei prin distrugerea cu drujba a ușii de la intrare.


După ce inculpatul a intrat în locuință, victima L.M.C., care în acele momente dormea, s-a trezit, iar când l-a văzut pe inculpat în locuință, a sărit pe geamul unei camere și a fugit în grădina din spatele imobilului, împreună cu fiul său minor L.F.A. Inculpatul a alergat în urmărirea victimei, a ajuns-o și, cu acea drujbă, a ucis victima, tăind-o în zona gâtului, a capului, a membrelor superioare, precum și în alte zone ale corpului”, se arată în comunicatul de presă al procurorilor.

Minorul care, în încercarea de a se salva și a scăpa de inculpat, a fost nevoit să escaladeze gardul grădinii, în cădere a suferit o fractură la gamba piciorului stâng, leziune traumatică care necesită 60 (șaizeci) de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Dosarul a fost trimis spre  soluţionare Tribunalului Timiş.

î

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.