A fost prins complicele polițistului din Arad arestat pentru contrabandă cu țigări

A fost prins complicele polițistului din Arad arestat pentru contrabandă cu țigări

0
DISTRIBUIȚI

Complicele agentului șef adjunct din cadrul Poliției Rutiere Arad, arestat preventiv în urmă cu două săptămâni pentru contrabandă cu țigări după ce a condus o dubiță în care se aflau aproximativ 220 de baxuri cu țigări netimbrate, a fost prins și reținut pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Poliția Arad, polițiștii au prins joi după-amiază un bărbat care se sustrăgea urmăririi penale.

Polițiștii au depistat un autoturism parcat în afara drumului, pe DN69, în localitatea Vinga, despre care exista suspiciunea că ar fi fost condus de un bărbat căutat de autorități.

La vederea polițiștilor, bărbatul a încercat să plece, dar a fost blocat de o patrulă.

„În urma identificării conducătorului auto, în persoana unui bărbat de 33 de ani, din Arad, s-a constatat că acesta are dreptul de a conduce suspendat și că se sustrage urmăririi penale într-un dosar penal de contrabandă cu țigarete, cercetat sub coordonarea directă a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.


Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă”, au anunțat polițiștii din Arad.

Potrivit unor surse judiciare, acesta este complice al polițistului arestat preventiv pentru contrabandă cu țigări.

La sfârșitul lunii martie, agentul șef adjunct din cadrul Poliției Rutiere Arad a fost arestat preventiv pentru contrabandă cu țigări, după ce a condus o dubiță în care se aflau aproximativ 220 de baxuri cu țigări netimbrate.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul arestat preventiv pentru contrabandă cu țigări este Sergiu Mârza, angajat ca agent șef adjunct în cadrul Poliției Rutiere Arad.

Conform reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, polițistul nu are o funcție de comandă în cadrul instituției, ci un grad profesional.

Poliţistul este suspectat că ar fi condus o dubiţă în care se aflau 220 de baxuri de ţigări, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, pe care ulterior a abandonat-o.

Oamenii legii au reuşit să îl prindă pe Sergiu Mârza la scurt timp, poliţistul fiind audiat, reţinut pentru 24 de ore, și ulterior arestat preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.